Stařeč : Heraltice

Dne 18. 8. 2019 jsme sehráli na domácí půdě první mistrovské utkání proti Heralticím. K dispozici jsme měli 19 hráčů, z toho tři kvůli počtu nemohli nastoupit. V kabině jsme si řekli, že bychom chtěli zvítězit. 
V první polovině byli hosté lepším soupeřem. Byli rychlejší, důraznější a měli větší počet šancí. Sice jsme v první půli dali jednu bránu, ale hosté byli stále lepší. Měli lepší kombinace než my. 
Do druhé poloviny jsme šli s tím, že bychom chtěli střelit bránu a zlepšit hru. V této půli jsme byli jasně lepším týmem. Začali jsme dávat brány a hrát naši hru. Hodně nás překvapil Jakub Šabata, který v druhé půli nastoupil a oživil hru. Opět kraloval náš nejlepší střelec Marek Pislcajk, který dával nádherné brány. Musím pochválit dva nejlepší hráče, a to Romana Linharta a brankáře Dominika Obůrku, který vychytal mnoho gólových šancí hostů. Sice jsme vyhráli 5:0, ale nemůže pokračovat tak, jak jsme hráli v první půli, jestli chceme hrát o špici tabulky. Příští týden jedeme do Jakubova, kde bychom chtěli opět vyhrát. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *