Jakubov – Stařeč

V druhém mistrovském zápase jsme zajížděli do Jakubova. V kabině vládla dobrá nálada. Přijeli jsme s úmyslem vyhrát a odnést si tři body. Avšak domácí tým Jakubova nás nemile překvapil. Hned ve dvacáté třetí minutě nám domácí tým střelil bránu, což nás hodně zaskočilo. Měli jsme hodně tutovek s mnohými šancemi, ale opět to bylo trápení. V třicáté první minutě střelil Marek Pislcajk vyrovnávací bránu. Po faulu na Marka Pislcajka nařídil rozhodčí pokutový kop proti domácímu týmu. Pokutového kopu se ujal Dominik Obůrka, ale penaltu neproměnil. Domácí tým nás v třicáté sedmé minutě potrestal bránou a skóroval na 2:1. 
Do druhé půle jsme šli s prohrou. V kabinách už tak dobrá nálada nepanovala. Mužstvo jsem povzbuzoval – musíme proměňovat šance, dávat góly. Dnes určitě vyhrajeme! V druhé polovině jsme učinili pár změn a stali jsme úplně jiným mužstvem. Přitlačili jsme soupeře, začali dávat brány. Tentokrát musím pochválit tři hráče – Dominika Kašiára, Josefa Svobodu, ale zejména Vladimíra Smejkala, který podal excelentní výkon svojí bojovností a schopností motivovat tým k výhře. Nakonec jsme tedy zaslouženě vyhráli 8:3, a to díky čtyřem brankám od Marka Pislcajka a poté po jedné bráně od Jakuba Dolníčka, Dominika Kašiára, Josefa Svobody a Pavla Bartušky. 
Příští týden v sobotu nás čeká hodně těžký zápas v Blatnici B, ale pokud budeme opět bojovat a hrát, máme šanci zvítězit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *