Křižanov : Stařeč

7:0  (2:0)

Branky: 10. Škorpík Michal, 27. Procházka Martin, 51. Liška Lukáš, 53. vlastní, 64. Škorpík Michal, 65. Bajer Dominik, 70. Bajer Dominik 

Sestava: Ujčík – Svoboda, Kašiar, Müller, Kaňka – Janík, Strouha, Lorenc, Ježek R. (62. Havlíček) – Špaček (69. Smejkal), Přikryl (46. Dolníček)

Zápas v Křižanově jsme vůbec nezvládli. První poločas byl sice herně vyrovnanou partií, ale jako již  tradičně jsme hned v desáté minutě inkasovali branku ze standardky. Domácí po rohovém kopu šli po hlavičce v malém vápně do vedení 1:0. Po této brance diváci viděli v následujících minutách brankové příležitosti na obou stranách, ale z naší strany jsme tyto nevyužili a byl to opět soupeř, kterému se v sedmadvacáté minutě podařilo skórovat podruhé. V závěru prvního poločasu se již nic mimořádného nedělo. Nebyli jsme schopni pořádně zakombinovat, soupeř byl důraznější a po druhé brance se dostal do herní pohody. Do kabin se šlo tedy za stavu 2:0 pro domácí. Druhý poločas začal pro naše barvy nejhůře jak jen mohl. Hned po šesti minutách jsme faulovali soupeře v pokutovém území a domácí nařízenou penaltu s přehledem proměnili. A když jsme po tomto za dvě minuty inkasovali další branku, tak bylo po zápase. Od té doby bylo vidět, že jsme odevzdaní a zápas se snažíme pouze dohrát. Soupeř si vypracovával jednu šanci za druhou s neustále se tlačil do zakončení. Svoji aktivitu ještě dokázali proměnit ve tři slepené branky, kdy jsme inkasovali v 64., 65. a 70. minutě. Z Křižanova jsme si tedy odvezli ostudnou porážku 7:0. Soupeř vyhrál tímto velkým rozdílem určitě zaslouženě. Stačili jsme mu jak po fyzické, tak po herní stránce pouze v prvním poločase a ve druhém již byli na hřišti pouze domácí. Úplně jsme se herně vytratili, po třetí brance zápas úplně vypustili. Někteří hráči druhý poločas jako by na hřišti vůbec nebyli a ostatní, kteří se snažili odvrátit co největší ostudu, tak těm se herně nedařilo. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *