Starší přípravka na turnaji v Jevišovicích třetí !!!!!

V sobotu 13.6.2020 se hráči starší přípravky zúčastnili skvěle organizovaného turnaje v Jevišovicích, kde za účasti 13 celků obsadili velice pěkné třetí místo, když ještě minutu před koncem posledního zápasu figurovali na místě druhém – více níže.

TJ Sokol STAŘEČ – TJ Sokol Březník     3 : 1

Po nešťastně inkasovaném gólu naši chlapci zabojovali, a otočili na konečný stav 3 : 1.

Góly Starče : Lukáš Čermák, David Vala, Matěj Kulovaný

TJ Sokol STAŘEČ – FK Znojmo dívky ,,B“     3 : 2

Mistři ze Starče nastupovali do utkání ve stylu nic se nemůže stát, holky ze Znojma opět porazíme, hlavy v oblacích. Než se probrali, prohrávali jsme 0 : 2, a hoko těžko jsme zápas obraceli. Po třetím gólu Lukáše Čermáka se rozehrálo, a rozhodčí písknul konec.

Góly Starče : Lukáš Čermák 2, Jeremiáš Novotný

TJ Sokol STAŘEČ – TJ Břežany/Božice     4 : 4

V zápase jsme postupně vedli 3 : 0 a 4 : 1, poté se hráči dostali do stavu podobnému tomu, v jakém se nacházeli před utkáním se Znojemskými dívkami – nic se nemůže stát, je to v kapsičce. Ale soupeř se nevzdal, a nebýt několika skvělých zákroků ochránce stařečské svatyně Marka Otruby, zápas by dokonale obrátil.

Góly starče : Lukáš Čermák 3, Jeremiáš Novotný

TJ Sokol STAŘEČ – TJ Sokol Prosiměřice    6 : 0

Asi náš nejlepší zápas na turnaji. Před utkáním bylo hráčům řečeno, že pokud chtějí hrát o medaile, musí vyhrát ( nakonec by nám stačila i remíza). Kluci se do soupeře od začátku doslova zakousli, a o vítězi nebylo pochyb.

Góly Starče : Lukáš Čermák 3, Jeremiáš Novotný 2, David Vala.

Po vítězství ve skupině jsme postoupili do finálové skupiny společně s vítězem skupiny ,,A“ TJ Sokol Tasovice, a vítězem skupiny ,,C“ SK Moravské Budějovice ,,A“.

TJ Sokol STAŘEČ – TJ Sokol Tasovice      1 : 4

Tento zápas se nám nepovedl, ale soupeř hrál skvělý fotbal. Po vedoucím gólu Lukáše Čermáka hráči Tasovic zabrali a zaslouženě vyhráli – v tomto zápase se projevily chyby v obraně a neexistující záloha.

Góly Starče : Lukáš Čermák

TJ Sokol Tasovice – SK Moravské Budějovice   0 : 0

TJ Sokol STAŘEČ – SK Moravské Budějovice      4 : 4

Ve vyrovnaném, na branky bohatém zápase, jsme, pro obsazení celkově druhého místa, museli zvítězit. Ještě minutu před koncem naši hráči vedli 4 : 3, a vypadalo to na úspěšný závěr turnaje. Ale dobře hrající soupeř po velkém tlaku vyrovnal. Zde rozhodlo to, že se někteří hráči  nedokáží ,,kosnout“ a přes velké dusno i bolest, bojovat až do konce, pro úspěch týmu.

Góly Starče : Lukáš Čermák, Jeremiáš Novotný, Tobiáš Barák, Matěj Kulovaný.

Z celkového pohledu se dá říci, že tým starší přípravky na turnaji uspěl. Před turnajem bychom byli za třetí místo rádi, ale po turnaji jsme cítili, že druhé místo bylo tak blízko. Tak blízko.

V hodnocení hráčů byl jednoznačně nejlepší  Lukáš Čermák, střelec 11 gólů, nejen tím, že střílel důležité branky, ale i svojí neutuchající bojovností, kdy nehleděl na nějaké to nakopnutí od soupeře a srdnatě dál a dál pokračoval v dobývání soupeře. V obraně byl nespolehlivější David Vala, který udivoval svým klidem,  předvídavostí, i nebezpečnou střelou. V záloze uspěl, kromě zápasu s Tasovicemi, svým citem pro míč a pro hru, Jeremiáš Novotný, v bráně se, po prvních dvou zápasech, rozchytal ke skvělému výkonu Marek Otruba.

Dva nejmenší, Tobiáš Barák s Matějem Kulovaným, udivovali svojí nebojácností a bojovností, v soubojích s mnohem většími hráči, a zaslouženě se oba zapsali do střelecké listiny.

Martin Chromý, Radek Fido Němec – trenérský tým starší přípravky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *