Mladší přípravka se v sobotu zúčastnila velice kvalitního turnaje v Moravském Krumlově

Již při příjezdu zde panovalo obrovské horko, navíc nám nepřijel jeden hráč. 8 celků bylo rozlosováno do 2 skupin po 4 celcích z kterých postoupili první 2 celky do boje o medaile a zbytek hrál o útěchu.Výsledky skupiny:( Hrotovice, Pohořelice, Stařeč, Ivančice )
1.zápasStařeč – Pohořelice  2 : 1
Novák, VláčilSoupeř velice šikovný, nebál se hrát, navíc nám dělal obrovské problémy jejich výborný brankář. Nakonec jsme dokázali otočit z 0 : 1 na 2 : 1,.
2.zápasStařeč – Hrotovice 4 : 3Štěpnička,Novák,Caha,VláčilKdo neviděl, neuvěří. Soupeř hrál na jednotlivce ( byli velmi šikovní ), ale my jsme dokázali opět ze stavu 0 : 2 otočit na 4 : 3. Nádherný zápas s emocemi na obou stranách, výborný týmový výkon a vynikající Mikin v brance. Porazit jeden z nejlepších týmů Třebíčska zahřeje.
3.zápasStařeč – Ivančice 3 : 0Caha, Nováček, NovákTakový divný výkon týmu. Za soupeře hráli 2 děvčata a radost se fotbalově na ně dívat  🙂 .  Výhra zasloužená a postup mezi 4 nej celky.
SemifináleStařeč – Medlánky 5 : 2Nováček 3x, Caha, VláčilZápas perfektně v obrovském vedru odmakaný ode všech.
FináleStařeč – Moravský Krumlov 5 : 5 pen 3:4Štěpnička 2x, Novák 2x, CahaFinále se vším všudy, vyrovnávající branku jsme obdrželi cca 30 sekund před koncem. Obrovské nasazení v parnu od obou týmů, nám bohužel ke konci už docházeli síly, mnoho branek a pohledných akcí. Celý zápas jsme vedli, ale domácí zaslouženě vyrovnali. Pokutové kopy byla už loterie a o štěstí. To stálo o trochu více u hráčů Krumlova.
Celkově hodnotím tento velmi kvalitní turnaj jako veliký úspěch týmu a výborná konfrontace s týmy z různých krajů.Poděkování patří rodičům za podporu, hráčům díky za snahu a výkon.Stařeč reprezentovali : Chňoupek Mikuláš, Vláčil Matěj, Novák Miroslav, Nováček David, Caha Matyáš, Štěpnička Jan, Tomek Jakub
Trenéři Franc Miloš ml a Novák Miroslav.   

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *