Dorost: Stařeč – Dukovany

1:2 (1:1)

K prvnímu jarnímu utkání dorostu jsme nastoupili s odhodláním získat proti Dukovanům body a hlavně předvést dobrý fotbal. Ovšem hned z prvního útoku soupeře jsme obdrželi gól a chvíli nám trvalo, než jsme se oklepali. Snaha o vyrovnání byla z našich hráčů patrná, vytvářeli jsme si šance. Soupeř odkopával míč z brankové čáry po Havlíčkově střele ve skluzu, v dalším útoku Šabata nastřelil tyč. Z našeho tlaku pramenily chyby soupeře a zaslouženě jsme vyrovnali z penalty. Až do konce prvního poločasu se bylo na co dívat.


V druhém poločase již obě mužstva více myslela na výsledek než na hru. Viděli jsme dlouhé míče dopředu, které neměly proti výškové přesile soupeře naděj na úspěch. Soupeř nás více a více dostával pod tlak a v 85. minutě přetlačil skóre na svoji stranu. Prohráli jsme 1:2.
Kluci bojovali, utkání je bavilo, měli dobré pasáže. Zaslouží si pochvalu! Dalším kladným prvkem zápasu je velice dobrý výkon našich starších žáků, kteří do utkání nastoupili.

Utkání jsme odehráli v sestavě: Fiala Ondřej, Nejedlý David, Svoboda Karel, Kratochvíl Marek, Suchánek David, Janík Kryštof, Mařan Dominik, Vaníček Lukáš, Havlíček Dominik, Krejčí Vojtěch, Šabata, Feik Robin, Urubek Aleš, Jakub David.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *