Stařeč  : Rokytnice

2 : 2 (2 : 1)

Střelec. 2x Linhart

Sestava : Trnka – Valíček Ježek R. Stuchlík – Bříza Lorenc –  Ježek L. (30. min Požár) Linhart M. Havlíček (80 min Ježek M.) – Zejda Strouha (80. Kaňka)

Náhradníci : Stonáček, Ježek V.

Přestože jsme vedli již dva nula, tak musíme být s bodem spokojeni. Soupeř si vypravoval více brankových šancí a jen výborný výkon brankáře Trnky a nepřesnost hostujících útočníků v zakončení nám nakonec zachránilo aspoň bod. Herně to byli dva naprosto odlišné poločasy. První poločas byl z naší strany velmi dobrý, měli jsme více míč, hráli  v tempu a agresivně, dobře kombinovali a vytvářeli jsme si převahu. Jen v defenzívě nám dělali rychlí útočníci hostů problémy a dělali jsem i chyby, které však hosté nevyužili. Byla velká škoda, že jsme neudrželi nulu do poločasu. Zdánlivě přetažený roh v poslední minutě se i s pomocí větru stočil do branky, brankář stačil jen vypíchnout míč před sebe na hlavu soupeře a ten dokázal snížit.

Druhý poločas byl už herně z naší strany špatný, nebyli jsme schopni si přihrát a ani určitý úsek udržet míč, chyběla agresivita, rychlost, těžko jsme získávali a lehko ztráceli míče, soupeř nás zákonitě dostal pod trvalejší tlak. Ztratili jsme úplně střed hřiště, kde jsme v první půli měli navrch. Jen snad defenzíva fungovala o trochu lépe než v prvním poločase, hlavně Roman Valíček odehrál, snad jako jediný, oba poločasy konzistentně a dobře. Soupeř si z tlaku logicky vytvářel šance a jednu také proměnil, paradoxně pravděpodobně po předchozím faulu na našeho hráče. V závěru jsme měli štěstí, když míč z hlavičky soupeře se otřel o šibenici.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *