Stařeč : Brtnice 

3 : 2 (2 : 0)

Branky : Linhart, Ježek L., Kašiár

Sestava : Trnka – Smejkal  Požár Němec V. (20 min Kašiár) Stonáček – Bříza Lorenc – Ježek L. , Linhart , Havlíček – Strouha

Osm omluvenek včetně všech obránců z řad dospělých, se kterými se počítalo do závěrečné „generálky“, nakonec smysl a účel přípravného zápasu nezhatily. Positiva převládly. Zápas měl slušnou úroveň, většinu zápasu (i přes některé hluché pasáže) jsme měli pod kontrolou, opět jsme neproměnili řadu šancí, střelba ze střední vzdálenosti měla stále rezervy, ale hlavně velmi jsme se přiblížili k základní sestavě pro první mistrák. Obrana složená z hráčů se kterými se počítá spíše do zápasů B týmu a dvou dorostenců obstála velmi dobře. Tedy s výjimko 53 minuty, kdy jsme inkasovali dva góly v jedné minutě, jednou volný hráč ve vápně (offside ???) a podruhé odevzdáním míče soupeři hned po rozehrávce. I soupeř měl dobré pasáže a určité příležitosti, ale těch vyložených jsme jim moc nedopřáli. Oba dorostenci (Vojta Němec tedy jen dvacet minut) prokázali, že je můžeme už teď kdykoliv využít i mezi dospělými a obránci „B“ týmu předvedli minimálně zajímavé výkony k zamyšlení.

Mimo obrany nastoupili hráči, kteří se svým výkonem, přístupem a nasazením přiblížili (a nejen v tomto zápase) základu na první mistrák. Určitě je doplní Zejda, některé varianty, stejně jako jeden otazník  v obraně, ještě prodiskutujeme. Otazníků se sestavou po včerejšku (malých)  však už zůstalo málo respektive za mě jen dva.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *