Mladší a starší žáci

Další mistrovské utkání sehráli žáci na domácím hřišti a soupeřem jim byli žáci ze Světlé nad Sázavou. Jako první se představili mladší žáci.

Ti nastoupili k zápasu v této sestavě: Ježek – Barák, Gajdoš, Komínek, Krčál, Kirchdorfer, Kouba, Kružík, Hašek, Čermák, Kulovaný, Novotný. Od začátku zápasu to byla hra na jednu branku a to na tu hostující. Mladší žáci měli utkání pevně pod kontrolou a pokud hostům stačili síly, byl stav utkání pro ně přijatelný. Poločas byl 6:0. Ve druhém poločase došla hostů energie a domácí rozjeli brankostroj, který se nakonec zastavil na čísle 16. Utkání tak skončilo jednoznačným vítězstvím 16:0. Brankově se prosadil Michal Krčál 3x, Tobiáš Barák 3x, Lukáš Čermák 3x, Jarda Kružík 2x, Jeremiáš Novotný 2x, Zbyněk Kouba, Adam Kirchdorfer a Radek Hašek.

Starší žáci šli do zápasu v tomto složení: Krčál – Neubert, Juza, Požár, Kružík – Neumann, Němec, Vyskočil, Vrzal – Pařízek, Dračka. Domácí chtěli potvrdit zlepšenou formu oproti podzimu a chtěli využít domácí prostředí k zisku dalších velmi důležitých bodů. Začátek zápasu jim také vyšel a brzy po zahájení se dostal ve vápně k míči Ondra Němec, vylepšil si dvěma kličkami svoji palebnou pozici a s přehledem zakončil. Paradoxně po gólu se začali prosazovat hosté a byli častěji na míči. Obrana s brankářem pracovala spolehlivě a hosty do vážnější šance nepustili. Od 30. minuty se opět zvedli domácí, ale ke změně skóre to nevedlo, a tak skončil poločas 1:0. Hned na začátku druhého poločasu pronikl po pravé straně hřistě do vápna Lukáš Neumann, předložil ideálně míč pro Patrika Dračku a ten ještě teď neví jak se mu podařilo netrefit míč, který by směřoval do prázdné brány. Nicméně naši žáci byli i nadále aktivní a tlačili se do zakončení jako Viktor Ježek, jehož pěknou střelu pod břevno vyrazil hostující brankář na roh. I nadále byli naši žáci v tlaku, ale hosté hrozili z rychlých protiútoků. Největší šanci si hosté vypracovali na konci 73. minuty, ale Michal Krčál s pomocí obrany zachránil a následoval rychlý protiútok po pravé straně, kde se do vápna natlačil Lukáš Neumann a nadvakrát překonal hostujícího brankáře. Po této brance hosté už nenašli sílu něco s výsledkem udělat a tak dílo dokanal svoji první brankou mezi staršími žáky Jarda Kružík, který uzavřel střelecký účet zápasu na konečných 3:0 pro naše žáky. Nutno podotknou, že tato výhra byla naprosto zasloužená a budeme věřit, že posílí naše sebevědomí do dalších důležitých zápasů. Ve středu 27.4. dohrávají žáci odložené utkání na hřišti Vrchoviny a v sobotu 30.4. zajíždí na horkou půdu do Velké Bíteše. Další domácí zápas sehrají žáci 7.5., kdy na naše hřiště přijedou hráči Vrchoviny. Zápasy začínají tradičně od 9,00 mladší a od 10,45 starší.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *