Mladší a starší žáci

Ke druhému utkání jarní části sezóny zajížděli žáci do Polné. Jako první se představili starší žáci. Do utkání nastoupili v této sestavě: Krčál-Neubert, Požár, Ju-za, Lojda-Neumann, Němec, Vrzal, Kružík-Dračka, Pařízek. Střídali Vyskočil, Čaněk, Novotný  a Blažek. Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný fotbal a dá se říci, že jsme byli i trochu aktivnější a vytvořili si i několik slibných příležitostí, jako dalekonosná střela Ondry Němce, který chtěl využít špatného postavení domácího brankáře nebo šance Patrika Dračky, kterou domácí gólman vyrazil na roh. Pak však přišla zbytečná ztráta míče před naší bránou, trestný kop a zatím snad jediná chyba Michala Krčála a domácí vedli 1:0. Naši žáci však pokračovali v dobrém výkonu a odměnou jim bylo vyrovnání z kopačky Michala Pařízka. Poté však přišla černá dvouminutovka a domácí potrestali naše chyby a odskočili na 3:1. Dá se říci, že z tohoto úderu jsme se už nevzpamatovali. Nepomohla ani přestávka. Ve druhém poločase jsme se již ke hře ze začátku utkání nedostali. Ani domácí nehráli žádný nátlakový fotbal, ale přesto dokázali potrestat ještě jednu naši chybu a stanovili tak konečný výsledek na 4:1. 

Mladší žáci hráli se svými vrstevníky z Polné v této sestavě: Ježek-Barák, Gajdoš,Kouba, Kirchdorfer, Komínek, Krčál, Kružík, Tekal, Novotný, Štěpnička a Novák. I oni byli v prvním poločase lepším týmem, trefovali tyče a břevno, ale branku vstřelili domácí. Na začátku druhého poločasu se podařili mladším žákům díky brankám Michala Krčála a Adama Kirchdorfera otočit vývoj v zápasu v jejich prospěch. Domácí však nesložili zbraně a využili chyb v obraně našich ml. žáků v obrat skóre v svůj  prospěch. Třetí branku vstřelili 5 minut před kon- cem zápasu. To už to vypadalo, že tři body zůstanou doma. Proti však byl Jeremiáš Novotný, který 2 minuty před koncem využil okénka v domácí obraně a zaslouženě vyrovnal na konečných 3:3.

V dalším utkání se žáci představí na domácím hřišti ve Starči v hodně důležitém utkání hlavně pro starší žáky. Soupeřem jim budou hráči ze Světlé nad Sázavou. Začátky utkání jsou v 9,00 hod mladší a v 10,45 hod. starší. Tak přijďte naše žáky podpořit, budou to potřebovat.

Autor: Jiří Trnka, trenér

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *