PŘEKVAPENÍ V ŽELETAVĚ

Další skupinou pokračovala Zimní liga OFS Třebíč v hale v Želetavě. Tentokrát pro náš „ B „ tým, za účasti celků z Jemnice, Police, Koutů a domácích hráčů.

Z kolegy Širokým jsme vzali celkem 9 hráčů a hráček, bohužel 1 nedorazil. Utvořili jsme tedy čtyřku z kluků a čtyřku z děvčat, doplněná Matějem Vláčilem, který zaskakoval v obou.

V prvním utkání jsme narazili Jemnicko. Výsledek 6 : 1, branka Večeřa Richard, pro hosty, hovoří za vše. Za Jemnicko hraje hráč Gritsch, který ač věkem starší přípravka je opravdu rozdílový hráč. Dělal si s našimi hráči doslova, co chtěl. Opravdu veliký talent, klobouk dolů.

V druhém utkání jsme narazili na favorita skupiny domácí Želetavu. Ta se netajila skupinu vyhrát. Jako jediní jsme jim ale zaslouženě sebrali bodík. Vstup do utkání začal pro naše hráče bojácně. Ale náš brankář Šimon Tretera v brance doslova čaroval a držel nás nad vodou. Po inkasované brance od domácích jsme předvedli lahodící akci, kdy Vláčil rozehrál kolmý pas na Vodičku, ten z „první“ míč naservíroval před branku Večeřovi a ten opět z „první“ míč nasměroval mezi nohami domácího brankáře do branky 1 : 1. A najednou nám šlo vše, běhali jsme, nahrávali, stříleli a hlavně neustále všichni bojovali. Těsně před koncem domácí vstřelili branku na 2 : 1. Jenže vzápětí Terezka Vláčilová srovnala na konečných 2 : 2. Po závěrečném hvizdu propukla v našem táboře obrovská radost !!!

V třetím utkání jsme hráli s Koutama. K utkání nelze nic nikomu vytknout, protože to byla jízda bojovnosti, jak od kluků, tak i od děvčat. Zasloužená výhra 3 : 1, branky Široký David, Vláčil Matěj, Vláčilová Terezka.

V posledním utkání jsme narazili na velice sympatický celek z Police, který teprve začíná. V týmu mají i děvčata, takže jsme mohli naše holky postavit proti holkám z Police. Výhra 3 : 0, branky Vláčil Matěj, Večeřa Richard, Novotná Majdalenka.

Našich nečekaných 7 bodíků nás umístilo na 3. místo a hlavně nás těšila bojovnost kluků a hlavně děvčat, která se nezalekla silných kluků, a byly jim vyrovnaným soupeřem.

Stařeč B reprezentovali:

Tretera Šimon – Vláčil Matěj, Vodička Jan, Široký David, Večeřa Richard – Vláčil Matěj, Vláčilová Terezka, Zejdová Terezka, Novotná Majdalenka.

Trenéři Jiří Široký a Franc Miloš ml.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *