Mladší přípravka

Stařeč – Předín/Opatov   hráno 6.10.2020

1.zápas 2:3  (0:0)

2.zápas 2:3  (2:0)

Obě utkání se vyznačovala vyrovnaností, ze které vybočoval hráč hostí Bobek Petr, autor 5 branek našeho soupeře, z celkových šesti. Dá se říci, že naši mladí fotbalisté v obou zápasech ,,umřeli“ na proměňování šancí. Stabilně spolehlivý výkon podala Terezka Zejdová, velice kvalitním výkonem se prezentovala Magdaléna Novotná. Nadprůměrný výkon podal ve druhém zápase ochránce domácí svatyně Honzík Šlechta. Mladému Pavlíkovi Jelínkovi schází důraz, který naopak přebývá jeho otci, žijící legendě stařečského fotbalu, stejného jména. Velice se líbila i hra střelce obou stařečských gólů ve druhém střetnutí Honzíka Vodičky.

V naší hře byly vidět záblesky fotbalovosti, snaha o pěknou nahrávku. Velké mezery byly ale k postřehnutí hlavně v zakončení. Denis Durda, který v trénincích exceluje, jakoby se v soutěžních zápasech zabrzdil, a zdaleka neprodá to, co v něm vězí.

Čeká nás hodně práce, abychom naučili tyto naše nejmladší fotbalisty základům fotbalu, a zároveň jim tento krásný sport nezprotivili. Jestli se nám to podaří, uvidíme v následujících zápasech, či v dalším fotbalovém životě našich svěřenců.

Chromý Martin, Široký Jiří, Němec Radek –  trenérský tým mladší přípravky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *