Stařeč:Přibyslavice

Na domácím mistrovském utkání jsme přivítali tým z Přibyslavic. Již v kabině před zápasem jsem si řekli, že je v žádném případě nesmíme podcenit a musíme hrát a zvítězit. Zápas se vyvíjel na obou dvou stranách. Myslím si, že pro diváky to byl pohledný fotbal. Hrálo se nahoru a dolů. Sice jsme byli o trochu lepší, ale tým hostů nás ohrožoval nebezpečnými útoky. První půle skončila nerozhodně 0:0.
Do druhé půli jsme šli s tím, že musíme střelit bránu a opět bychom chtěli zvítězit. Hosté byli aktivnější a dvakrát nás ohrozili dvěma střelami na bránu, které skončily na břevně. V 55. minutě Dominik Kašiár natáhl krásnou střelu z dvaceti metrů na bránu a byl z toho nádherný gól pod břevno. Pak dalšími dvěma bránami přispěl náš nejlepší střelec, možná i celé soutěže, Marek Pislcajk a my vedli 3:0. Chválím celé mužstvo. Hrál se oboustranně skvělý, bojovný fotbal. Díky patří také obraně, která pracovala výtečně, hlavně pak kapitánovi Jaroslavu Daňhelovi, který podal excelentní výkon. Nakonec jsme vyhráli 3:0.
Příští týden nás čeká hodně těžký zápas s Litohoří. Pokud budeme hrát a bojovat jako dnes, tak bychom si mohli odnést nějaké body.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *