Stařeč B – Podhorácko 6:4 (4:1)

V pátém kole k nám zavítal tým Podhorácka. Můžu říct, že to byl zatím nejtěžší a nejlepší mužstvo, se kterým jsme hráli. V první půli jsme byli lepším týmem. Dávali jsme brány a hráli fotbal, na který jsme zvyklí. Hned v desáté minutě skóroval Pislcajk na 1:0. Ve dvanácté minutě jsme si nešťastně dali vlastní bránu. Ve dvacáté sedmé minutě dal opět Marek Pislcajk skóroval a stav byl 2:1. Ve třicáté minutě vypálil Jakub Dolníček nádhernou střelu na bránu a byl z toho gól. Do přestávky dal ještě Marek Pislcajk branku a my šli do kabiny s výhrou 4:1.

V druhé polovině nás hosté překvapivě zatlačili a začali dávat góly. V padesáté páté minutě hosté snížili stav na 4:2. Rozhodčí proti nám odpískala ještě dvě penalty, z čehož vznikly další dvě brány. Ještě že máme Marka Pislcajka, který umí dávat góly a ví, kam se má postavit, a proto ho chválím jako nejlepšího hráče zápasu s pěti úspěšnými brankami. Zápas pro nás skončil vítězstvím se stavem 6:4, ale je to pro nás ponaučení, že vyhraný zápas nemůžeme vždy v druhé půli takto dramatizovat.

Příští týden jedeme do Želetavy, kde jsou zvyklí proti nám postavit chlapy z týmu A. Určitě to bude těžký zápas. Můžeme v něm bodovat pouze bojovností.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *