Stařeč : Luka 1 : 0 (0 : 0)

Branka: Strouha

Sestava: Ujčík – Linhart R. Pysk Lauš ježek –  Tomek Linhart M. – Strouha Bříza  Kašiár – Zejda

Střídali : Šabata, Smejkal

První poločas se hrálo naprosto vyrovnané utkání s málo šancemi na obou stranách. Ty dvě největší jsme měli my, nejprve Zejda z úhlu sám na brankáře přestřelil a dále pak Bříza špatně řešil únik kličkou brankáři místo zakončením podél brankáře. Náznaky příležitostí hostí jsme dokázali vždy včas zblokovat.

Hned v první minutě druhého poločasu vyraženou střelu brankářem netrefil z dorážky Bříza, ale za ním stojící Strouha již nezaváhal.  Postupem času hosté ve snaze vyrovnat si vytvářeli územní převahu a hlavně po příchodu Tomana na hřiště i šance. Ale až na jednu střelu, která „olízla“ tyč  šance hostů nebyly z kategorie vyložených a všechny spolehlivě likvidoval Ujčík v brance nebo byli hosté v zakončení nepřesní.

Bylo to vydřené a vybojované vítězství. Cenné je, že přes celou řadu absencí klíčových zkušených hráčů jejich náhradníci prokázali, že jsou schopni je v budoucnu nahradit. Vyzdvihnout je třeba především mimořádný výkon Lauše  zaskakujícího na pozici stopera a také brankář Ujčík nás několikrát podržel.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *