Muži „B“ Stařeč-Rokytnice

5:3

Dnešnímu utkání s Rokytnicí bych dal název ,,Povinné vítězství“. Když jsem ale viděl sestavu Rokytnice B, řekl jsem si, že to bude hodně těžké. Přijeli totiž s půlkou týmu Rokytnice A. Bylo samozřejmostí, že chtějí vyhrát. To my však taky. Měli jsme také posilu z A, a to Miroslava Kaňku, Filipa Strouhy a Marka Vodičku, což bylo znát.
Hned na začátku jsme se do nich pustili a ve třetí minutě Bartušek skóruje na 1:0, v deváté minutě po nádherné přihrávce od Marka Vodičky zvyšuje Bartušek skóre na 2:0. Byli jsme lepším týmem, ale nejlepší hostující hráč, Dominik Kašiár, dává bránu a skóruje na 2:1. Ve 22. minutě Tomáš Barák z hostujícího týmu po nebezpečném útoku a naší obranné chybě skóruje a vyrovnává stav na 2:2. O čtyři minuty později Dominik Kašiár zvýšuje na 3:2. V 31. minutě opět Pavel Bartušek hattrickem od nahrávky Marka Vodičky srovnává na 3:3, takže poločas skončil nerozhodně.
Do druhé půli jsme šli s tím, že musíme za každou cenu vyhrát a nesmíme ztratit domácí body. V 54. a 56. minutě Miroslav Kaňka dává dvě brány a my zaslouženě vyhráváme 5:3.
Opět jsme vyhráli bojovností.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *