Muži „A“ Stařeč : Měřín

0 : 1 (0 : 1)

Zápas začal větší aktivitou hostů, kteří se častěji dostávali k zakončení. Většinu pokusů jsme však zblokovali nebo byly nepřesné. Po čtvrt hodině jsme se postupně dostávali do hry i my a vypracovali si několik slibných situací. Završením zlepšené desetiminutovky byl pokutový kop, když se k pokutovém území dostával k míči v dobré pozici M. Linhart a dle posouzení rozhodčích byl nedovoleně atakován. Bohužel jsme PK neproměnili a téměř z protiútoku se kopala penalta proti nám. Soupeř ji tentokrát se štěstím proměnil. Pak až do konce poločasu byla hra vyrovnaná, hosté měli jednu velkou šanci, kterou zlikvidoval brankář Trnka. Bohužel si při zákroku poranil prst na ruce a musel střídat.

Celý druhý poločas jsme si udržovali mírnou převahu, ale vyložené šance nepřicházely ani na jedné straně. Jen v závěru, když už jsme hráli trochu vabank nás podržel brankář Obůrka při velké šanci Měřína.

Průběhu utkání by možná více odpovídala remíza. Rozhodující byla naše neproměněná penalta a následně proměněná penalta proti nám. Z pohledů větších šancí jich přece jen bylo možná více na straně hostů. V našem týmu nikdo nepodal nadprůměrný výkon, jen oba brankáři, jak Trnka tak i střídající brankář Obůrka si zaslouží za výkon pochvalu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *