Muži „A“ Stařeč-Luka n.Jihl.

Zápas začali aktivněji hosté, vypracovali si řadu standardních situací i brankových příležitostí, ale brankář Trnka byl vždy na svém místě. Až v cca 24 minutě, po naší zbytečné ztrátě ve středu hřiště, soupeř se dostal k rychlému protiútoku, který útočník hostí zakončil přesně k tyči bezmocného brankáře.

Obdržená branka nás přece jen probudila a po tří minutách jsme rychle otočili skóre. Nejprve po standardní situaci téměř od rohového praporku soupeř nechal úplně volného Petráňka, který hlavou dal svoji první branku za dospělé. Po minutě ztratil míč ve středu hřiště naopak soupeř, Strouha  se uvolnil po kraji hřiště a prudkým centrem po zemi našel Břízu, který z první zakončil. Do poločasu jsme mohli ještě zvýšit, ale Bříza v jasné pozici nedal. Na druhou stranu i hosté stále hrozili. Druhý poločas začal vyrovnaně a brzo jsme po další standardce zvýšili pěknou hlavičkou Kaňky. Z dvoubrankového vedení jsme se neradovali dlouho, po dlouhém vhazování hosté střelou k tyči snížili. Pak jsme měli ještě stoprocentní tutovku, ale Tomek sám před brankářem přestřelil. Následně  jsme museli střídat do té doby výborně hrajícího stopera Lauše a soupeř brzo srovnal  skóre, když jsme na naší levé straně nechali úplně volného hráče, který překonal vyběhnuvšího Trnku. Když následně musel odstoupit i Strouha nevypadalo to s námi nejlépe.  Soupeř vycítil šanci a snažil se rozhodnout k čemuž si vytvářel i příležitosti. Naopak však udeřilo na druhé straně, podařilo se nám využít jejich fatální zaváhání při  „ malé“ domů a Bříza téměř z nulového úhlu zavěsil do prázdné brány. Závěrečnému tlaku soupeře jsme již odolali.

Pro hosty  krutá porážka, utkání by asi více  slušela remíza. Věděli jsme, že soupeř má vysokou kvalitu v ofenzívě,  což  také po celé utkání potvrzoval. Naštěstí pro nás měl velké problémy se zakončením. Naopak jsme spoléhali  na jeho horší defenzívní činnost a i to se v plné míře potvrdilo, vedle čtyř branek jsme měli i další šance. Tentokrát dostali  příležitosti hráči z lavičky a rozhodně nezklamali, hlavně mladý Petráněk odehrál velmi dobrý zápas.  Obstála i narychlo vytvořená stoperská dvojice Pysk – Lauš , až do zranění Ládi statečně odolávali rychlým a technickým útočníkům soupeře (neměli jsme  k dispozici tři stopery, včetně bratrů Vodičkových!!!). Střelecky se konečně probudil i dobře hrající Bříza a i přes tři obdržené branky nás několikrát podržel brankář Trnka. Ale hlavně, celé mužstvo zdobila  velká bojovnost a nasazení a to nám přineslo tři body.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *