Dorost: Stařeč – Rapotice

V třetím jarním kole přivítal náš dorost vedoucí celek tabulky. Proto jsme maximálně vyztužili obranné řady a nechtěli jsme se nechat nachytat hned v úvodu utkání. Od začátku jsme byli aktivní a snažili se o dobrý fotbal s častou střelbou. Rychlé útočníky soupeře eliminovala obrana v čele s Lukášem Vaníčkem. Spolehlivě chytal Matěj Trnka, který musel ke konci prvního poločasu vytáhnout opravdu bravurní zákrok, když vytáhli prudkou ránu do horního rohu brány.


I v druhé půli jsme hráli dobrý fotbal. Drzý průnik Matěje Veleby do pokutového území soupeři zastavili faulem. Kryštof Janík proměnil pokutový kop a šli jsme do vedení. Do konce utkání jsme vítězství spolehlivě ubránili, měli jsme i další příležitosti. S chutí hrající Kryštof Janík nádhernou střelou z dálky nastřelil spojnici břevna a tyče. Zaslouženě jsme vyhráli 1:0.


První jarní vítězství se zrodilo po velmi bojovném, obětavém a poctivém výkonu celého týmu, který pracoval pod vedením svých pilířů Matěj Trnky, Lukáše Vaníčka, Kryštofa Janíka a Dominika Mařana.


Utkání jsme odehráli v sestavě: Trnka Matěj, Nejedlý David, Kratochvíl Marek, Janík Kryštof, Mařan Dominik, Vaníček Lukáš, Feik Robin, Urubek Aleš, Jakub David, Pekárek Libor, Veleba Matěj, Ježek Lukáš a Tomek Tadeáš.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *