Po dlouhé době jsme hráli na domácí půdě proti Podhorácku. Chtěli jsme doma bodovat. Hned v 9. minutě dával Hello Matěj pěkným šajtlem na 1:0. Fotbal to byl nahoru dolů. Hosté byli důraznější a fotbalovější. Prvních 20 minut jsme je zatlačovali. Škoda šancí od Bartuška Pavla, který mohl dát ještě do 20. minuty minimálně 2 brány. Hosté nás však přitlačili a v 33. minutě srovnali na 1:1. 

V druhé půli nás hostující tým opět zatlačil a v 50. minutě jsme dostali bránu. Hosté tedy vedli 2:1. Poté se to ale otočilo a my jsme hostující tým přitlačili a začali hrát. V 54. si kapitán Jaroslav Daňhel udělal výlet a srovnal na 2:2. O pět minut později po pravé straně potáhl míč Pepa Svoboda a krásným centrem našel Bartuška Pavla, který dával na 3:2. Avšak posledních deset minut nás hostující tým opět přitlačil. My jsme se začali bránit a v 86. minutě jsme inkasovali bránu na konečných 3:3. 

Remíza je spravedlivá, mohli jsme prohrát i vyhrát, šancí bylo mnoho na obou stranách. Hráli jsme s velmi kvalitním týmem Podhorácka, který byl rychlý a důrazný.  Příští týden nás čeká zápas podzimu, a to proti Želetavě. Určitě musíme bodovat, pokud chceme hrát o špici tabulky. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *