Dnešní první mistrovské utkání na domácí půdě proti týmu ze Štěměch jsme chtěli určitě vyhrát. Do zápasu jsme vstoupili ve velkém tempu. Byli jsme lepším mužstvem s mnohými šancemi a krásnými akcemi. Hned v 19. minutě Dominik Kašiár zvýšil na 1:0. O minutu později šel náš kapitán Jaroslav Daňhel na penaltu, avšak orazítkoval pouze tyč. Ve 22. minutě dával krásnou střelou Rošta Ježek na 2:0 a ve 26. minutě zvýšil Petr Stuchlík na 3:0. Tempo jsme čím dále více zvyšovali, útok za útokem a hosté fyzicky odpadávali, takže se jenom bránili.

Do druhé půli jsme šli s tím, abychom nedostali bránu, ba naopak bylo naším cílem zvýšit skóre. Šancí jsme měli hodně, ale zůstávaly neproměněné. V 63. a 67. minutě Lukáš Ježek dvěma bránami zvýšil na 5:0. Dále v 82. a 87. minutě zvýšil Jakub Oliva na konečných 7:0. 

Hosty jsme hodně přehrávali, zejména krajní záložníci Oliva Jakub, Ježek Lukáš a Ježek Marek svojí rychlostí. Musím pochválit celé mužstvo. Celá obrana, záloha i útok spolupracovali na sto procent. I diváci nám dávali najevo svým potleskem, že jsme zahráli velmi dobrý fotbal.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *