Opět jsme zajížděli na venkovní zápas, a to do Domamile, kde nás čekal hodně těžký zápas. Nikdy se nám tam nedařilo, ale už jsme chtěli konečně to prokletí prolomit. Hned ve 12. minutě po pěkném průniku Lukáše Ježka dával na 1:0, avšak domácí po rohovém kopu srovnali ve 22. minutě na 1:1. Zápas to byl nahoru dolů, s mnohými šancemi. Do kabin jsme šli za stavu 1:1.

V kabině jsme si řekli, že by bylo škoda odtud neodvézt domů všechny body. V druhé půli byli domácí aktivnější a čtvrt hodiny nás tlačili. Pak se to otočilo a začali jsme hrát zase my, opět jsme měli gólové šance. V 75. minutě jsme kopali penaltu, na kterou šel kapitán Jarda Daňhel, ale penaltu neproměnil, takže stav zůstával 1:1. Gólové šance měli Bartušek Pavel, Svoboda Josef, Přikryl Roman, ale bránu jsme nemohli dát. V 83. minutě, kdy jsme ještě více domácí zatlačili, po krásném centru Lukáše Ježka zvýšil hlavou Miroslav Kaňka na konečný stav 2:1. 

Zápas to byl bojovný. Slušela by tomu spíše remíza, ale my jsme měli to štěstí a trefili jsme vítěznou bránu. Teď nás čeká zase těžký venkovní zápas, a to s týmem z Jakubova. Samozřejmě že bychom tam chtěli bodovat. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *