Ve venkovním utkáni proti Jemnicku jsme chtěli určitě bodovat, i když jsme věděli, že to nebude lehké, jelikož jejich tým se skládá z mnoha mladých a dobrých kluků. Hned ve 13. minutě domácí zahrávali rohový kop a my jsme si dali vlastní bránu. Museli jsme začít hrát a něco s tím udělat. Domácí tým jsme více zatlačili a ve 37. minutě Filip Strouha hlavou srovnal na 1:1. Domácí mužstvo však ve 44. minutě zvýšilo na 2:1, a tak první polovina skončila 2:1 pro domácí.

Do druhé půli jsme vstoupili hodně aktivně a protivníka jsme zatlačili. V 56. minutě hlavou opět srovnal Filip Strouha na 2:2. Avšak domácí tým po přímém kopu zvýšil na 3:2. Bylo to pro nás špatné, proto jsme soupeře ještě více přitlačili, abychom mohli s výsledkem něco udělat. Hráli jsme už jen na jejich půlce s mnohými šancemi, ale jejich gólman nás vždy vychytal. Šance měli Strouha, Bartušek, Dvořák Ondřej, Svoboda, Janík, ale my nemohli bránu střelit. Až v 86. minutě Filip Strouha opět srovnával na 3:3. 

Je to škoda, mohli jsme si odnést 3 body. Byli jsme lepším týmem, i tak jsem s bodem z Jemnicka spokojen. Musím pochválit celé mužstvo, které bojovalo, hlavně ty mladé jako například Viktor Ježek, Tomáš Vyskočil, Marek Ježek, kteří jezdili a dali to toho vše. Tento týden přivítáme tým z Blatnice na domácí půdě a určitě budeme chtít doma vyhrát. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *