Dnes jsme sehráli přátelské utkání proti Rokytnici B. Chtěli jsme zkusit taktiku na tři obránce, ale moc se nám to neosvědčilo. Během dvaceti minut jsme prohrávali 2:0. Soupeř byl v první půli lepší, přehrával nás, byl rychlejší, s nebezpečnými šancemi. Z toho důvodu jsme museli přejít na původní osvědčenou obrannou taktiku, na kterou jsme zvyklí. K té nové se už vracet nebudeme. 

V druhé půli jsme soupeře zatlačili, byli jsme lepším týmem a začali jsme hrát fotbal. Obranná linie nám začala pracovat tak, jak má, a bylo to znát. Šancí jsme měli hodně. Bartušek mohl dávat dvě brány. Musím pochválit Viktora Ježka, protože podal velmi dobrý výkon na to, že hrál ještě jeden zápas s dorostem, hodnotím ho jako nejlepšího hráče zápasu. Škoda, mohl ještě vsítit minimálně dvě brány. V 70. minutě Kaňka Miroslav snížil na 2:1. I když jsme soupeře ještě více zatlačili, skórovat se nám již nepodařilo. Konečný stav byl tedy 2:1.

Ačkoli jsme prohráli, beru to jako přípravu. Příští týden hrajeme první mistrovský zápas, a to proti týmu ze Štěměch. Určitě budeme chtít doma vyhrát.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *