O víkendu 15.6 a 16.6 se mladší přípravka Starče zúčastnila turnajů v Oslavanech a Čáslavicích.

Oba turnaje jsme odehráli v totožné sestavě: Petr Vlach, Ondřej Štěpnička, Šimon Bělaška, Lukáš Pavlíček, Vendelín Novotný, Matěj Řídký, Adam Hlůšek a Jiří Neumann. 

V Oslavanech, při teplotách kolem 28°C, se turnaje zúčastnilo 12 týmů, systémem na dvě skupiny každý s každým a následně skupiny o 1 až 6 a 7 až 12 místo, opět každý s každým. Většina kluků, zažila takto velký turnaj poprvé a bylo to na začátku turnaje znát. Nicméně se s přibývajícími zápasy kluci uvolnili a výkony se zlepšovaly. Nakonec jsme obsadili 10 místo, ale nutno podotknout, že jsem jako jeden z mála týmů měli snahu hrát fotbal s výstavbou hry od vlastní branky, což samozřejmě přináší i větší riziko obdržení branky. Za předvedenou hru a bojovnost musím kluky pochválit.

V neděli, jsme se ve stejném složení zúčastnili okresního předkola Třebíč Open, kde si vítěz mohl zajistit účast v hlavní fázi Třebíč Open. Turnaje se zúčastnili týmy z Čáslavic, Fotbalové školy Třebíč, Náměště nad Oslavou a Okříšek. V této nabité okresní konkurenci, kluci obsadili pěkné 3. místo. V posledním zápase, byla vidět únava z předchozího dne a podlehli jsme vysoko Okříškám, které turnaj ovládly.

V obou turnajích, jsem mohl pozorovat naše nedostatky, především hru v obranné fázi, ale také skvělé individuální akce směrem dopředu, kde si moc cením odvahy a výběru správného řešení herní situace. Dále bych chtěl poděkovat rodičům za podporu a skvělou atmosféru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *